Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să vă odihnească şi să vă aibă în pază, suflete bune!

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să vă odihnească şi să vă aibă în pază, suflete bune!

Sincere condoleanțe!

Cu inimile pline de tristețe și imensă durere împărtășim vestea tristă despre trecerea subită în neființă a colegei de breaslă dnei Nadejda BRÎNZAN, care a lăsat multă tristețe în sufletele noastre și ne-a marcat pe toți cei care a cunoscut-o.

Ne-a părăsit un om de mare caracter și inteligență superioară – deputată în primul Parlament a Republicii Moldova, medic în raionul Rezina. Om de mare valoare.

În aceste momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude și cei care au prețuit-o, din numele colegilor  Instituției Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă”, transmit cele mai sincere condoleanțe și aduc un ultim omagiu.

Sergiu VASILIȚA, Director interimar

Instituția Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă”

 

Sincere condoleanțe!

Dragi colegi,

Vă anunţăm cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, medic infecționist Feodor BARGAN care activa în secția consultativă a Spitalului raional Comrat.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei colegilor rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea dumnealui. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă.

Colectivul Instituției Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă”

Asociația Medicilor Infecționiști

 

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să vă odihnească şi vă aibă în pază, suflete bune!