În ajunul Sărbătorilor de iarnă, colectivul IMSP SCBI ”Toma Ciorbă” a primit un mesaj emoționant din partea unei paciente

În ajunul Sărbătorilor de iarnă, colectivul IMSP SCBI ”Toma Ciorbă” a primit un mesaj emoționant din partea unei paciente

În ajunul Sărbătorilor de iarnă, colectivul IMSP SCBI ”Toma Ciorbă” a primit un mesaj emoționant din partea unei paciente:
~~
Deși am respectat toate cerințele anticovid - vaccinare, mască virusul mișel a pătruns în organismul nostru.
112... Părăseam apartamentul... Un gând năstrușnic pătrunse în ființa noastră, gând ce nu-l puteam alunga. Îi vom mai vedea pe cei dragi – fiul, nepoțeii, strănepotul, prietenii, colegii de lucru. Ne vom reîntoarce oare. Sperăm.
Norocul și soarta ne-a plasat din primele zile ale maladiei pe mâna unor superprofesioniști – personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma CIORBĂ”, colectiv care a salvat și va salva mii de vieți.
Din primele clipe și pe parcursul întregii perioade de tratament am simțit căldura, atașamentul, profesionalismul acestui minunat colectiv.
Mulțumim din suflet întregului colectiv pentru că ne-au pus pe picioare, ne-au reîntors pe făgașul vieții. Să putem să ne bucurăm și noi de un răsărit și asfințit frumos de soare.
Plecăciune vouă, oamenilor în halate albe, care cu prețul vieții voastre salvați alte vieți.
Plecăciune personalului secției Nr. 5.
Plecăciune în fața dumitale, domnule doctor Oleg Dmitriev.
Plecăciune dumitale domnule director Sergiu Vasilița pentru tot – omenie, bunăvoință, pentru colectivul pe care aveți onoarea să-l conduceți.
Să vă ocrotească bunul Dumnezeu.
Cu stimă
Pacientă a IMSP SCBI ”Toma Ciorbă”.
~~
Stimată Doamnă, Vă mulțumim pentru acest mesaj de mulțumire și de încurajare! Vă dorim multă sănătate și să aveți o viață lungă alături de familia DVS!